Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας και αποκτήστε πρόσβαση στις τιμές χονδρικής


ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστότοπου (website) www.batteryplace.gr της επιχείρησης ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗΣ Ν. ΠΑΥΛΟΣ που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, Ζαχαρία Παπαντωνίου 2, Ελλάδα, με Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 59157204000 (Α.Φ.Μ.: 119754704, ΔΟΥ: Z' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).
Κάθε επισκέπτης και χρήστης που χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται όλους τους όρους που διατυπώνονται στο παρόν, χωρίς καμία εξαίρεση.


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο batteryplace.gr διέπονται από το Νόμο προστασίας του καταναλωτή (Ν. 2251/1994) ο οποίος ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση, όπως αυτός συμπληρώθηκε-τροποποιήθηκε με την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/13-8-2013.
Για να πραγματοποιήσετε αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πρέπει να είστε ενήλικος.
Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω του batteryplace.gr μόνο εφόσον έγιναν δεκτές από την επιχείρησή μας, δηλαδή έως ότου λάβετε ένα e-mail από εμάς με το οποίο αποδεχόμαστε την παραγγελία σας (Επιβεβαίωση Παραγγελίας).
Πριν την πραγματοποίηση παραγγελίας, σας παρακαλούμε να λάβετε πλήρη γνώση των παρακάτω:
- τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε.
- τις αναγραφόμενες τιμές των προς πώληση προϊόντων μας, στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
- πληροφορίες για τις χρεώσεις αποστολής των προς πώληση προϊόντων.
Η επιχείρησή μας παρέχει στον χρήστη την δυνατότητα παραγγελίας προϊόντων μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος και παραλαβής των προϊόντων αυτών μέσω εταιρίας κούριερ. Επιπλέον σας παρέχουμε την επιλογή της παραλαβής των προϊόντων της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, αποπληρώνοντας το τίμημα της αγοράς τους με μετρητά ή με κάρτα. Ο πελάτης δύναται να επιλέξει και να αποπληρώσει το τίμημα της αγοράς του με τους εξής τρόπους:
- Αντικαταβολή.
- Κατάθεση σε τράπεζα/ Τραπεζικό έμβασμα.
- Με μετρητά / Κάρτα στο φυσικό κατάστημα.
Σας ενημερώνουμε ότι, αν επιλεγεί ο τρόπος πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η κατάθεση πρέπει να γίνει, το αργότερο, σε 3 εργάσιμες ημέρα από την στιγμή της επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση στην ως άνω ημερομηνία, διατηρούμε το δικαίωμα άμεσης ακύρωσης της σύμβασης.
Στην περίπτωση που τα προϊόντα αναφέρονται στον ιστότοπο μας με λάθος τιμή λόγω σφάλματος, αλλά έχει γίνει ήδη η αποδοχή της παραγγελίας σας από εμάς πριν την διαπίστωση του λάθους, θα λάβετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από εμάς ένα email, με το οποίο θα σας ενημερώνουμε για το σφάλμα και θα σας ρωτάμε αν επιθυμείτε να προβείτε στην αγορά του προϊόντος που έχετε ήδη παραγγείλει με την νέα σωστή τιμή του.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε στάδιο και να επιστρέψετε το προϊόν, για οποιονδήποτε λόγο, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής του προϊόντος.
Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προυπόθεση ότι:
- το προϊόν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε.
- το προϊόν συνοδεύεται από το τιμολόγιο.
Η ειδοποίηση ακύρωσης πρέπει να σταλεί με email στο info@batteryplace.gr και πρέπει να αναφέρει τα πλήρη στοιχεία σας, περιγραφή του προϊόντος που έχετε παραγγείλει και τον αριθμό της παραγγελίας που θέλετε να ακυρώσετε. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική και επανειλημμένη άσκηση της δυνατότητας αυτής, δηλαδή επανειλημμένως σε παραγγελία προϊόντων και κατόπιν ακύρωση της σύμβασης και μη παραλαβή τους, δικαιούμαστε να αρνηθούμε στο μέλλον παραγγελίες από αυτόν.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ/ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής επικράτειας, στην διεύθυνση που μας υποδεικνύεται στην αίτηση της παραγγελίας σας. Η αποστολή γίνεται με κούριερ καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Η βασική χρέωση για παραγγελίες οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας θα είναι (3,00) ευρώ + Φ.Π.Α. Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση από 1-7 ημέρες. Δεν ευθυνόμαστε για καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων που δεν οφείλονται σε δική μας υπαιτιότητα αλλά σε παράγοντες και γεγονότα που δεν ελέγχονται από εμάς, όπως ενδεικτικά, απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα, προβλήματα προμηθευτών, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ. Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση αλλά ο κίνδυνος κατά την παράδοσή του στον αγοραστή.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ
Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών. Αυτό θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

ΔΙΑΦΟΡΑ
Αν οποιοδήποτε τμήμα της σύμβασης αποδειχθεί άκυρο η υπόλοιπη σύμβαση δεν επηρεάζεται και θα συνεχίσει να ισχύει.

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ
Η παρούσα σύμβαση διέπεται από το Ελληνικό δίκαιο και την νομοθεσία που ρυθμίζει το ηλεκτρονικό εμπόριο και την προστασία του καταναλωτή και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

To Top